Byggnadsplåt Nyproduktion

Vi har ett gott samarbete med olika stora och väletablerade byggnadsföretag inom nyproduktion. Genom åren har vi haft återkommande uppdrag med bl a Byggpartner, NCC, Peab, Skanska och Viktor Hansson. Nyproduktion innefattar alla former av tak- och fasad-arbeten.

Byggnadsplåt Renovering

Vi har många års erfarenhet av takrenoveringar. Vi arbetar bl a med stålplåt, koppar, rostfritt och aluminium. Vi utför även arbeten med betong- och tegel-pannor.

Fasadarbeten

Vi har stor erfarenhet och kompetens kring de olika delarna fasadarbeten innefattar. Fasadarbeten utförs vid nyproduktion, renoveringar samt vid service- och små-arbeten. Vi gör även plåtfasader.

Takmålning

Vi har god erfarenhet och kompetens kring utförande av takmålning. Vi följer Hus-AMA:s rekommendationer gällande takmålning.

Taksnöskottning

Under vintertid utför vi taksnöskottning. Våra medarbetare har flera års erfarenhet samt att de är utbildade i "skotta säkert", ett utbildningspaket som är framtaget av branschen (Plåt och Vent-företagen).

Vi har mångåriga samarbeten med olika fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar.

Taksäkerhet

Tak med fasadhöjd mer än 2 meter kräver olika typer av taksäkerhet.
Företaget har flera medarbetare som är sakkunniga inom taksäkerhet – en utbildning som Taksäkerhetskommitten ombesörjer.
Vi tillhandahåller fasad- och tak-stegar, takbryggor, nockräcken, fästöglor, räcken vid takluckor samt vajjersystem.
Vi monterar sådant på plåt- och tegel-tak samt på tätskickt.

Jobbas hos oss

För tillfället söker vi utbildade plåtslagare och takläggare. Vi söker även arbetsledare på både avdelningen byggplåt samt tätskikt. Om du har erfarenhet och är intresse att arbeta med oss så mejla oss gärna en ansökan/CV så återkommer vi till dig.