.

Affärside

MZ Plåt AB är ett etablerat Plåtslageri i byggbranschen, som utför alla slags plåtslageriarbeten och servicearbeten inom plåt samt taksnöskottning. Vi riktar oss mot större och mindre företag i byggbranschen, Brf:er, fastighetsbolag samt till privatpersoner. Vi åtar oss arbeten i Stockholm stad med kranskommuner.

Vår verkstad

Verkstan är belägen centralt i Liljeholmen, Stockholm. Där tillverkar vi detaljer till våra projekt. Med tanke på det centrala läget blir våra transporter ut till projekten relativt korta vilket ökar effektiviteten. Vi har en modernt utrustad verkstad vilket gör att vi har en stor bredd i vad vi kan åstadkomma.

Våran Team

Med vår långa erfarenhet kan vi allt inom byggnadsplåtslageri, tak och tätskikt. Det gäller allt från en fungerande serviceavdelning till stora entreprenader inom branschen.

Mikael Zetterström

Vd – Ägare

Mats Koinberg

Projektledning

Simon Hjert

Projektledning

Clas Sjöberg

Projektledning

Petra Schuster

Personalansvar

Robert Claesson

Fakturering

Jobbas hos oss

Vi söker utbildade byggnadsplåtslagare. Det är meriterande om du har ett antal års erfarenhet samt Yrkesbevis. Ett krav vi har är att du har minst B-körkort. Om du känner dig manad får du gärna mejla oss ditt CV samt ett personligt brev. Du kan även ringa info@mzplat.se tel: 08-189929.